Lumea NTV
Muschiulet de porc umplut
Pregateste si tu alaturi de noi o reteta de muschiulet de porc umplut - o reteta prezentata in emisiunea Traditii de la bunica.
Ingrediente pentru muschiulet de porc umplut
- 2 muschiuleti de porc (mai maricei ca sa ii putem taia si umple)
- 50 ml ulei
- 200 ml apa
- sare
Umplutura pentru muschiulet de porc umplut
- 300 gr carne tocata
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 20 g gris
- 1 legatura de patrunjel verde
- piper
- 50 ml ulei
- sare.
Preparare:
Umplutura: intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ceapa si morcovul ras , se amesteca apoi lasam sa se caleasca cateva minute. Luam tigaia de pe foc, adaugam carnea tocata, patrunjelul tocat marunt, sare, piper si grisul. Se amesteca bine pana obtinem o compozitie omogena. Cu ajutorul unui cutit taiem fiecare muschiulet in interior pentru a-l putea umple. Dupa ce am umplut fiecare muschiulet, se ung cu ulei, se condimenteaza si se pun intr-un vas cu ulei, apa si sare. Se introduce vasul in cuptorul incalzit si se lasa cca 30-40 minute la foc mic. Cand sunt gata se scot din vas, se portioneaza si se pun pe platou cu verdeata.
Se servesc cu muraturi asortate.