Lumea NTV
Prajitura umpluta cu marmelada
Pregateste si tu alaturi de noi reteta de Prajitura umpluta cu marmelada - o reteta prezentata in emisiunea Traditii de la bunica.
Ingrediente:
- 3 oua
- 150g unt
- 150g zahar
- 150g faina
- ½ pachetel praf de copt
- marmelada
Mod de preparare pentru prajitura umpluta cu marmelada
Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se fac mici basici. Se adauga untul frecat spuma, apoi faina si praf de copt. La urma se amesteca usor cu albusurile bine batute spuma. Se coace compozitia in tava joasa. Dupa ce s-a racit, se taie in dreptunghiuri care se taie orizontal in doua si se umplu cu marmelada. Daca prajitura nu este indeajuns de inalta pentru a fi taiata orizontal, se unge deasupra cu marmelada. Se taie pe urma in dreptunghiuri. Se pudreaza cu zahar vanilat.
Pofta buna!