Lumea NTV
Pui umplut cu branza de capra si tarhon
Pregateste si tu alaturi de noi o reteta de pui umplut cu branza de capra si tarhon - o reteta prezentata in emisiunea Traditii de la bunica.
Ingrediente pentru pui umplut
- 150 g brânz? de capr?
- coaja ras? de la o l?mâie
- o jum?tate ardei iute ro?u
- o lingur? tarhon proaspat tocat
- patru buc??i piept de pui f?r? piele
- 8 felii de costita afumata
- 3-4 linguri ulei
- Sare, piper
Mod de preparare:
Se amestec? brânza de capr? cu coaja de l?mâie, ardeiul iute ?i tarhonul, se pune pu?in? sare ?i piper. Se face o t?ietur? pe lungime în fiecare felie de carne, având grij? s? nu se taie pân? la cap?t. Se apas? carnea cu degetele ?i se formeaz? un mic buzunar, care se umple cu crem? de brânz?. Se învele?te fiecare bucat? de carne în câte dou? felii de costita, strângând bine buzunarul cu umplutura de brânz?. Se a?eaz? buc??ile de carne într-o tav?, se strope?te cu ulei ?i se bag? la cuptorul încins în prealabil la 180 de grade. Se scoate dup? 20 de minute, când carnea s-a p?truns.