Lumea NTV
Pulpe de curcan la cuptor
Pregateste si tu alaturi de noi reteta de Pulpe de curcan la cuptor - o reteta prezentata in emisiunea Traditii de la bunica.
Ingrediente
- 2-4 pulpe de curcan
- 4-6 frunze de menta
- maghiran, boia
- cimbru, salvie
- 5-6 catei de usturoi
- frunze de dafin
- 1 ½ pahar vin alb
- 1 ½ pahar apa
- sare, piper
- ulei
Mod de preparare pentru pulpe de curcan la cuptor
Crestam pulpele din loc in loc si le impanam cu felii de usturoi. Le ungem cu ulei de masline si le condimentam cu sare, piper si boia. Le asezam in tava care va fi pusa la cuptor. Tocam marunt menta, salvia, cimbrul, maghiranul, dupa care tavalim pulpele prin acest amestec.
Le asezam intr-o tava unsa cu ulei, adaugam paharul de vin si cel de apa, frunzele de dafin si 2-3 catei de usturoi.
Acoperim tava cu o folie de aluminiu si o dam la cuptor.
Cand carnea este patrunsa bine, descoperim din nou tava si mai lasam vreo 20 de minute pana se rumenesc.
Pofta buna!