Lumea NTV
Rulouri din carne de porc si jambon
Pregateste si tu alaturi de noi o reteta de Rulouri din carne de porc si jambon - o reteta prezentata in emisiunea Traditii de la bunica.
Ingrediente pentru ruloul cu carne
- 1/2 kg pulpa porc
- 6 felii bacon
- oregano
- rozmarin
- sare, piper
- 200 ml vin alb
Mod de preparare:
Desfacem pulpa de porc in doua si batem cu ciocanul de snitele. Condimentam cu sare si piper si asezam deasupra feliile de bacon. Rulam strans sub forma unui rulou si taiem felii groase de doua degete cu un cutit foarte bine ascutit. Bucatile mici de rulou le prindem cu o scobitoare ca sa nu se desfaca si le lasam deoparte. Asezam rulourile in tava. Adaugam oregano si rozmarin si turnam deasupra vin alb amestecat cu apa. Dam la cuptor la foc iute. Cand rulourile sunt rumene este semn ca sunt gata. Le servim, dupa preferinta, cu garnitura si muraturi asortate.