Stirile National TV
15 echipe formate din bucătari amatori s-au întrecut în reţete tradiţionale de gulaş
Muzeul Satului din Sibiu a devenit gazda unui inedit concurs de gătit gulaş! Ceaunele s-au încins, iar 15 echipe formate din bucătari amatori s-au întrecut în reţete tradiţionale, spre deliciul vizitatorilor care abia au aşteptat ca mâncarea să fie gata.
VOX
"-Ce aţi pus? Carne de mânzat, cartofi, un deliciu ce să zic!"
VOX
"Am pus de toate ţelină, morcovi, ceapă, cartofi, vită, condimente de la bucătarul-şef din Ungaria. Nu am venit să câştig, am venit să ne simţim bine."
Participanţii au încercat să impresioneze nu numai cu mâncarea gustoasă pe care au gătit-o, ci şi cu servirea.
VOX
"Gătitul gulaşului necesită o costumaţie aşa specială? Păi, pentru o servire regească, da!"
VOX
"Cum e gulaşul? Foarte bun, excelent!"
Pentru membrii juriului a fost însă cel mai greu. După ce au gustat preparatele delicioase, la fost greu să dea un verdict.
ALIN CHIPĂILĂ, membru al juriului
"Este foarte greu de jurizat! Fiecare participant îşi pune în preparare pasiunea şi stilul propriu."
Echipa câştigătoare va participa în luna septembrie la cel mai mare concurs de gulaş din lume, organizat la Szolnok, în Ungaria.