Ambulatoriu de top



Eveniment important, în orașul Chitila! A fost inaugurat Ambulatoriul de Specialitate SUUB- Chitila, rezultatul unui parteneriat de succes între Primăria Orașului Chitila și Spitalul Universitar de Urgență București. Personalul medical și managementul noii unități sanitare vor fi asigurate de către Spitalul Universitar de Urgență București.

CĂTĂLIN CÎRSTOIU, manager, SUUB

”Sunt toate specializările din Spitalul Universitar, deci, practic, este o copie, o replică a Ambulatoriului Spitalului Universitar aici. De ce? Pentru că, dacă un pacient are nevoie de îngrijiri medicale de ortopedie, să zicem, da, el va putea să-și facă consultația primară aici, explorarea imagistică, există un computer tomograf, un aparat de radiologie, ecografe, poate să-și facă consulturile interdisciplinare. Gândiți-vă că există cardiologie, endocrinologie, toate, le vedeți pe toate panourile care sunt aici, pediatrie, chiar și pentru cei mici.”

EMILIAN OPREA, primar, orașul Chitila

”Prin colaborarea cu Spitalul Universitar, avem garanția actului medical la cele mai înalte standarde, cea mai bună calitate, știm cu toții prestigiul de care se bucură Spitalul Universitar, cel mai mare spital de urgență din țară, și cred că este un câștig pentru oraș, pentru că vom avea un parteneriat care ne va crea posibilitatea să avem un act medical la un asemenea nivel.”

CĂTĂLIN CÎRSTOIU, manager, SUUB

”Aici vor fi două tipuri de examinări, vor fi consultațiile în ambulatoriu și dincolo de asta vor putea fi făcute și spitalizări de zi, proceduri intervenționale, pentru că o să vedeți, sunt săli de endoscopie, săli intervenționale pentru ORL, adică, cumva, încercăm să mutăm și asta e foarte bine, costurile din spitalizarea continuă, aia făcută pentru investigații, pe care o știți cu toții, în medicina ambulatorie.”

Centrul Medical Ambulatoriu din Chitila a fost realizat în trei ani și este dotat cu aparatură de ultimă generație, printr-un program cu finanțare europeană din PNRR, derulat prin Ministerul Sănătății, valoarea fiind de 15.600.000 de lei. Investiția totală în infrastructură se ridică la circa 14.000.000 de lei, din care 11.600.000 lei provin din bugetul local, diferența fiind asigurată de Consiliul Județean Ilfov.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook