Stirile National TV
Cofetărie în pandemie
Pandemia de coronavirus a închis multe afaceri, dar unii antreprenori s-au ambiționat să reziste chiar şi cu restricţiile impuse de autorităţi. Un lanţ de cofetării din capitală a înţeles că cel mai important lucru este să îşi păstreze angajaţii, pentru a putea să continue să producă la aceleaşi standarde de calitate şi, astfel, clienţii să fie în continuare mulţumiţi.
CORINA MONICA TUDOSE, manager "Noi ne-am adaptat, încă de la începutul pandemiei. Compania noastră a decis să nu dea afară angajaţi si, astfel, diversitatea şi calitatea produselor din cofetăriile noastre nu au fost afectate. Resursa umană este foarte importantă pentru noi. Din fericire, răspunsul acţiunilor noastre îl regăsim în fidelizarea clienţilor nostrii, care apreciază produsele. De asemenea, un alt lucru apreciat de clienţi, comenzile speciale le livrăm direct la adresele unde suntem solicitati."
În timpul stării de urgență, circa 600 de brutării şi laboratoare de cofetării au avut activitatea blocată în totalitate și tot atâtea au lucrat la capacitate foarte redusă, conform datelor oferite de unul dintre cei mai mari furnizori de materii prime pentru sectorul alimentar.