Ghidul ”Eu aleg”, un sprijin educațional sănătos



Sprijin educațional, pentru elevii de gimnaziu! Ghidul ”Eu Aleg”, un proiect realizat de Asociația Maxwell, construit pe fundația unor valori esențiale în dezvoltarea generațiilor următoare, este implementat și anul acesta, în școlile din sectoarele 4 și 6 din București. Marți, ghidul a fost prezentat elevilor de la Liceul Teologic Adventist ”Ștefan Demetrescu” din Sectorul 4. Ghidul ”Eu Aleg” este conceput ca o resursă educațională destinată îndrumării elevilor de gimnaziu, pentru dezvoltarea personală.

DANIEL BĂLUȚĂ, primar, Sector 4 București ”Să transformăm copiii în oameni valoroși, oameni valoroși prin caracterul lor, oameni valoroși prin comportamentul lor, oameni valoroși prin altruismul pe care îl manifestă față de cei din jurul lor.”

CODRUȚA ERMILIA VITAN, inspector management, Sector 4 ”Parteneriatul de astăzi este realizat împreună cu Primăria Sector 4, Inspectoratul Școlar al Municipiului București și toate unitățile de învățământ din Sectorul 4. Este un parteneriat pe educație. Astăzi vorbim despre educație și noi încercăm să implementăm la nivel de sector un ghid de bune practici pentru orele de dirigenție, ca pe un sprijin, o unealtă de sprijin, un instrument pentru profesori în realizarea unui mediu sigur și sănător pentru copii și nu numai, în mediul școlar, chiar și în mediul familial și chiar și în mediul cartierului.”

FLORIN BĂCIOIU, manager general, Asociația Maxwell România ”Acest ghid conține 16 lecții. Sunt valori, de fapt, pe care copiii și le vor însuși și le vor aplica în viețile personale. În acest fel, dezvoltându-i personal, social și ajutându-i să își formeze un caracter bun, un caracter de dorit.”

Ghidul a fost testat cu succes în șase țări, în ultimii 10 ani, și a fost parcurs de peste două milioane de elevi, până în acest moment. Pentru a-și împlini menirea, ghidul este distribuit gratuit în școli. Pe viitor, vor fi tipărite ghiduri și pentru elevii din celelalte sectoare ale Capitalei. Autoritățile speră ca acest proiect să fie extins la nivelul întregii țări.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook