Iris Iordache, viitorul gimnasticii românești



România are viitor în gimnastică. O arată rezultatele recente la competiții europene. Trei medalii pentru România în finalele pe aparate la Campionatele Balcanice de gimnastică artistică pe categorii de vârstă de la Sofia. Aur la individual compus și medalie de bronz la paralele, pentru Iris Iordache. Argint pentru Bianca Holban la sărituri și pentru Cătălina Ciocade la sol. Delegația română a obținut cela mai multe medalii dintre toate țările care au participat. Iris Iordache s-a întors la școala la care studiază - Școala Gimnazială nr. 59, unde a fost primită de către profesori și colegi cu flori, felicitări și încurajări pentru ceea ce va face în viitor.

AMBIANȚĂ 

IRIS IORDACHE, gimnastă; elevă - Școala Gimnazială nr. 59

"-A fost foarte frumos, o experiență frumoasă, a fost foarte emoționant.
- Pe viitor ce vrei să faci?
- Să ajung la olimpiadă și poate chiar să câștig medalia."

PAULA COPĂCEL, director, Școala Gimnazială nr. 59

"Noi te prețuim foarte mult, toată clasa VII E din care ea face parte este extrem de bună, toți profesorii apreciază, pentru cei mici noi aveam nevoie de modele, noi modele, nu ceea ce se consideră model, muncă foarte, foarte multă, multă. Nu vrei tu să arăți mânuțele tale să se vadă cum arată această muncă. Aceste palme care însumează mii de ore de antrenament, multă suferință, multă durere, dar și clipe extraordinare."

Primul antrenor al lui Iris și în același timp profesorul ei de sport, Victor Nistor, a încurajat-o încă de la debutul în gimnastică.

VICTOR NISTOR, antrenor, profesor de educație fizică, Școala Gimnazială nr. 59
"Este un copil minunat, ea practică gimnastică artistică la clubul CSA Steaua, povestea a început în 2016, acum opt ani și putem să ne mândrim acum cu aceste rezultate deosebite făcute de Iris deoarece zilele trecute a fost Campionatul Balcanic de juniore, unde eleva noastră a obținut locul I la individual compus și încă o medalie de bronz la barnă."

ANDREEA PERȚEA, diriginte, profesor de matematică, Școala Gimnazială nr. 59

"Este excepțională, este un copil minunat, mă bucur tare, tare mult să fiu dirigintă la această clasă, ce să spun despre ea îmi place că a îmbinat foarte, foarte frumos și pasiunea pentru gimnastică, cât și pasiunea pentru carte, eu sunt diriginta ei, sunt profesoară de matematică și, și la matematică este foarte foarte implicată, dar ce am auzit de la colegii mei și la celelalte materii la fel, lucrează foarte frumos și este, e minunată în clasă și colegii o apreciază foarte mult."

Eleva a fost antrenată de Mariana Ristea, Sandra Izbasa, Andreea Petcu, Angela Cacoveanu, Sebastian Nemeș și Gică Neagu. Iris Iordache este multiplă medaliată națională cu locul I, II și III la mai multe competiții și poate aduce, în viitor, motive de mândrie pentru noi toți, la campionatele mondiale și olimpice.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook