Maraton de noapte, la Oradea



Orădenii au avut ocazia să participe în acest weekend la un concurs de alergare nocturnă. Este vorba despre "DeLonghi Oradea Night Run" - Semimaraton de noapte. Concurenții au avut la dispoziție trei trasee: unul scurt de 4,2 km (Mini), unul de 10.5 km (Cross) și unul de 21 km (Semimaraton).

ISTVAN SZOKOLSZKY, organizator "Ne aflăm la a 5-a ediție de la "DeLonghi Oradea Night Run". În acest an, la start avem peste 400 de participanți. Este un fapt foarte îmbucurător, că orădenii, și nu numai, au venit și din alte orașe, au răspuns la întrebarea noastră, cine va alerga în seara asta în Oradea. Acest lucru, concursurile de alergare în Oradea sunt prezente de peste 14 ani, ceea ce ne arată că publicul răspunde foarte pozitiv la acest tip de provocare."


VOX "Alerg de când mă știu, am terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport. Am participat la multe maratoane, în special la maratoare montane. Ce mă motivează? E un mod de viață. Asta înseamnă să fii riguros cu alimentația, cu viața în general. Totul e să faci din plăcere, fără constrângeri."

VOX "Am o vârstă de 67 de ani. Am plăcerea de a alerga. Doi ani am alergat încontinuu, și, acum, vreau să mai alerg încă un an."

Organizatorii au subliniat că astfel de evenimente sunt o adevărată invitație pentru copii și tineri pentru a se antrena și a obține o condiție fizică tot mai bună. Specialiștii spun că alergarea este una dintre cele mai accesibile si eficiente forme de exercitiu fizic, iar beneficiile sunt multiple. Printre acestea se numără menținerea sau scăderea în greutate, întărirea sistemului imunitar, îmbunatățirea sistemului cardiovascular sau chiar prelungirea duratei de viață.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook