Mircea Geoană, candidat la alegerile prezidențiale



Mircea Geoană și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un clip video în care își explică decizia.

MIRCEA GEOANĂ, candidat la alegerile prezidențiale

"Nu suntem perfecți, eu nu sunt perfect, țara noastră nu este perfectă, dar știți ce putem face, putem să muncim, putem să ne suflecăm mânecile și să construim împreună o țară în care fiecare voce contează și fiecare efort se vede."

Mircea Geoană promite că va fi un președinte al tuturor românilor.

MIRCEA GEOANĂ, candidat la alegerile prezidențiale
"Candidez la președinția României pentru că știu că avem nevoie de o schimbare adevărată! Nu va fi ușor. Nu vă promit miracole, dar vă promit ceva real. Voi fi aici pentru fiecare dintre voi, voi fi un președinte pentru toți, voi fi un președinte pentru toți românii indiferent de etnie sau religie, voi fi președintele oamenilor și nu al partidelor. Sunt aici să vă reprezint pe toți și pe toate, voi fi președintele națiunii române, apărător al tradițiilor și al credinței noastre, dar și deschis către modernitate și către progres, vremurile nu vor fi ușoare, dar împreună putem să le facem mai bune. România nu are nevoie de perfecțiune, are nevoie de lideri care să vă asculte, să vă înțeleagă, să vă respecte și să se bată pentru voi. Haideți să renaștem împreună."

Mircea Geoană, fost lider PSD, a mai candidat la alegerile predidențiale din 2009, când a pierdut în turul doi în fața lui Traian Băsescu. Și-a încheiat activitatea la NATO pe 10 septembrie, la sediul alianței de la Bruxelles. Aici, Mircea Geoană a fost decorat cu Serviciul Merituos de către secretarul general al blocului militar, Jens Stoltenberg. Geoană a fost secretar general adjunct al NATO timp de cinci ani. Primul tur al scrutinului prezidențial va fi pe 24 noiembrie, iar cel de-al doilea tur este programat pe 8 decembrie. Între cele două tururi, pe 1 decembrie, au fost fixate alegerile parlamentare.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook