Răspuns la provocările economice



Piața muncii este în continuă schimbare, antreprenorii susțin că vor angajați flexibili, unii preferă tinerii, alții oamenii cu experiență. Oricum ar fi, provocările pentru companii nu lipsesc. Totuși, chiar dacă putem vorbi de un context economic dificil, companiile din Municipiul București au reușit să facă față cu succes provocărilor mediului economic actual. Eforturi recunoscute, de altfel, la cel mai înalt nivel, în cadrul Topului Firmelor din Capitală. Organizat pe baza unei metodologii complexe și riguroase, acest clasament ia în calcul atât indicatori cantitativi – cum ar fi cifra de afaceri netă și rezultatul din exploatare, cât și indicatori calitativi, care reflectă managementul competitiv și eficient. Printre aceștia se numără rata profitului, eficiența utilizării resurselor umane, dar și capacitatea de dezvoltare și utilizare a capitalului angajat.

IULIU STOCKLOSA, președinte CCIB

"Cele mai multe companii premiate la topul nostru sunt din servicii, reprezentând aproximativ 37% din totalul celor premiate, după aceea din comerț 31%, industrie, peste 7%, iar cea mai mică parte sunt cele din agricultură, reprezentând 1,2%."

Printre domeniile de excelență s-a remarcat și sectorul energiei regenerabile, care a fost apreciat pentru contribuția sa la un viitor mai sustenabil.

PETRU LUHAN, dezvoltator capacități energie verde

"Munca noastră aduce o contribuție semnificativă la ceea ce înseamnă producția de energie verde precum și accesarea de fonduri europene pentru a ne putea permite să implementăm parcuri fotovoltaice, parcuri eoliene și facilități de producție energie din biogaz, respectiv facilități de producție hidrogen."

Din 2019, în lumina Pactului verde european, Uniunea Europeană s-a angajat să găsească soluții la problemele legate de energie, climă și mediu și să realizeze neutralitatea climatică până în 2050, în conformitate cu Acordul de la Paris. De aceea, domeniul energiei este unul care atrage tot mai mulți tineri, ce își propun să devină profesioniști în domeniu.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook